comoro.gq

Cara pakai wide shawl cotton

2020-01-19 06:57

Jun 27, 2014 Cara paling mudah nak pakai wide shawl. Wide Shawl Tutorial wajib tengok tricks utk wajah nampak bujur dgn tudung selendang Duration: 2: 24. Yatie Sendayu Tinggi 317, 974 viewsNov 03, 2013 Assalamualaikum ladies, This video is in Malay but do enjoy it and follow us on FB: Keen Cameron Hijab and our IG: Keen Cameron. Comment if u like. Love u guys! ! xx. cara pakai wide shawl cotton

Jun 20, 2014 Tutorial Wide Shawl Cotton yang Simple Wahh. . By the way, rasanya tutorial ni sesuai untuk wideshawl jenis cotton saja rasanya, yang schiffon dah flowy, pakai cara biasa pun dah ok. So, waktu National Conference Shaklee baru ni saya try la kan pakai ikut cara tutorial tu. Tak test la pun cara pakai sebelum tu, budget dah terer la konon.

Feb 18, 2014 Wide Shawl Tutorial wajib tengok tricks utk wajah nampak bujur dgn tudung selendang Duration: 2: 24. Yatie Sendayu Tinggi 317, 643 views May 10, 2019  Sekarang saya nak pakai tudung shawl. Awak ada gaya memakai wide shawl dengan cara yang mudah? Ramai yang hendak tampil anggun di pagi raya nanti. Ada juga yang masih pening memikirkan fesyen tudung shawl yang hendak digayakan. Bukan itu sahaja, ada juga yang masih keliru sama ada nak pakai wide shawl atau tudung empat segi. cara pakai wide shawl cotton

Rating: 4.39 / Views: 309

A list of my favorite links